Μαρμελάδες χωρίς ζάχαρη

Μοναδικές γεύσεις από 100% φρούτο

Όλες οι μαρμελάδες είναι χωρίς ζάχαρη, χωρίς συντηρητικά και χωρίς χρωστικές.
inCollage_20210415_205536313

Μαρμελάδα Φράουλα

Σπιτική  χειροποίητη μαρμελάδα χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με χυμό σταφυλιού και εξαιρετικής ποιότητας φράουλες. Παρασκευάζεται σε μικρές ποσότητες για να διατηρηθούν αναλλοίωτα η γεύση, το άρωμα και το χρώμα του φρούτου γιατί δεν χρησιμοποιούμε πρόσθετα αρώματα, χρωστικές και συντηρητικά!

Μπορεί να δημιουργήσει μια διαφορετική γαστρονομική εμπειρία σε σαλάτες, να καταναλωθεί στο πρωινό με βούτυρο, σαν επιδόρπιο μαζί με γιαούρτι, σε γλυκές παρασκευές κ.α

Συστατικά:

Φράουλα, 60gr φρούτο και 40gr χυμό σταφύλι ανά 100gr μαρμελάδας.

Καθαρό βάρος 250gr

Η φράουλα αποτελεί εξαιρετική πηγή αντιοξειδωτικών αλλά και άλλων βιταμινών, μετάλλων και φυτικών ινών καθιστώντας τη ωφέλιμη για τη γενικότερη υγεία.Τα σημαντικότερα από αυτά είναι τα φλαβονοειδή (ανθουκυανίνη, κατεχίνη, κουρσετίνη και καμπεφερόλη), βιταμίνες Α και C, οι πολυφαινόλες και τα φαινολικά οξέα όπως το ελλαγικό οξύ. Τα θρεπτικά αυτά συστατικά προσφέρουν πολλά οφέλη στην ανθρώπινη υγεία, γιατί έχουν αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και καρδιοτονωτικές ιδιότητες.

Μαρμελάδα Ακτινίδιο

Σπιτική  χειροποίητη μαρμελάδα ακτινίδιο χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με χυμό σταφυλιού. Από άριστης ποιότητας φρέσκα φρούτα του τόπου μας. Παρασκευάζεται σε μικρές ποσότητες για να διατηρηθούν αναλλοίωτα η γεύση, το άρωμα και το χρώμα του φρούτου γιατί δεν χρησιμοποιούμε πρόσθετα αρώματα, χρωστικές και συντηρητικά!

Μπορεί να καταναλωθεί στο πρωινό με βούτυρο, σαν επιδόρπιο μαζί με γιαούρτι, σαν γέμιση στα μπισκότα σας κ.α.

Συστατικά:

Ακτινίδιο, 60gr φρούτο και 40gr χυμό σταφύλι ανά 100gr μαρμελάδας.

Καθαρό βάρος 250gr

Ο καρπός του ακτινιδίου είναι πλούσιος σε κάλιο, μαγνήσιο, φώσφορο, φυτικές ίνες και ιχνοστοιχεία. Επίσης, διαθέτει περισσότερη βιταμίνη C σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο φρούτο. Η ύπαρξη πολλών βιταμινών καθιστά το ακτινίδιο ως το καλύτερο μέσο για την άμυνα κατά των μικροβίων. Επίσης, απομακρύνει τον κίνδυνο θρομβώσεων στο κυκλοφορικό σύστημα και διασφαλίζει τη σωστή πέψη και την εύρυθμη λειτουργία του εντέρου. Τέλος, συντελεί στη βελτίωση της όρασης, λόγω του αντιοξειδωτικού λουτεΐνη που περιέχει.

Μαρμελάδα Ροδάκινο

Σπιτική χειροποίητη μαρμελάδα χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με χυμό σταφυλιού. Από φρέσκα ζουμερά και μυρωδάτα ροδάκινα του θεσσαλικού κάμπου. Παρασκευάζεται σε μικρές ποσότητες για να διατηρηθούν αναλλοίωτα η γεύση, το άρωμα και το χρώμα του φρούτου γιατί δεν χρησιμοποιούμε πρόσθετα αρώματα, χρωστικές και συντηρητικά!

Μπορεί να καταναλωθεί στο πρωινό με βούτυρο, σαν επιδόρπιο μαζί με γιαούρτι, να απογειώσει τις γλυκές παρασκευές σας κ.α.

Συστατικά:

Ροδάκινο, 60gr φρούτο και 40gr χυμό σταφύλι ανά 100gr μαρμελάδας.

Καθαρό βάρος 250gr

Τα ροδάκινα περιέχουν βιταμίνης Α η οποία είναι σημαντική ώστε να έχουμε καλή όραση,βιταμίνης C, που είναι αντιοξειδωτική και βοηθά στην δόμηση των οστών. Ακόμα θα βρούμε τις βιταμίνες Ε και Κ. Η βιταμίνη Ε είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, ενώ η Κ είναι απαραίτητη για την πήξης του αίματος του οργανισμού μας.  Είναι επίσης μια πηγή θειαμίνης, ριβοφλαβίνης, βιταμίνης Β-6, νιασίνης, φολικού οξέος και παντοθενικού οξέος.Προστατεύουν από την αναιμία, βοηθούν στον έλεγχο του επιπέδου χοληστερόλης κ.α.

 

Μαρμελάδα Φρούτα του δάσους

Σπιτική χειροποίητη μαρμελάδα χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με χυμό σταφυλιού.  Από εξαιρετικής ποιότητας φρούτα της ελληνικής γης. Παρασκευάζεται σε μικρές ποσότητες για να διατηρηθούν αναλλοίωτα η γεύση, το άρωμα και τα χρώματα των φρούτων γιατί δεν χρησιμοποιούμε πρόσθετα αρώματα, χρωστικές και συντηρητικά!

Μπορεί να καταναλωθεί στο πρωινό με βούτυρο, σαν επιδόρπιο μαζί με γιαούρτι, να δημιουργήσει μια διαφορετική γαστρονομική εμπειρία σε σαλάτες, να απογειώσει τις γλυκές παρασκευές σας κ.α.

Συστατικά:

Φρούτα του δάσους (Φράουλα, κεράσι, βατόμουρο, μύρτιλo και φραγκοστάφυλο) 60gr και 40gr χυμό σταφύλι ανά 100gr μαρμελάδας.

Καθαρό βάρος 250gr

Τα φρούτα του δάσους (Φράουλα, κεράσι, βατόμουρο, μύρτιλo και φραγκοστάφυλο) περιέχουν βήτα-Καροτίνη, βιταμίνη C, βιταμίνη Β1 και Β2, καθώς και μια σειρά άλλων βιταμινών, μεταλλικά στοιχεία, αντιοξειδωτικά που αναζωογονούν το δέρμα και αμινοξέα. Περιέχουν υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, λιπαρά και διατροφικές ίνες απαραίτητα για το σώμα. Αμινοξέα,ιχνοστοιχεία, όπως ψευδάργυρο, ασβέστιο, γερμάνιο, σελήνιο, φώσφορο, κάλιο και σιδήρο που μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης. 

Μαρμελάδα πορτοκάλι

Σπιτική χειροποίητη μαρμελάδα χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με χυμό σταφυλιού. Από τη σάρκα διαλεχτών, ζουμερών και μυρωδάτων πορτοκαλιών της Πελοποννήσου . Παρασκευάζεται σε μικρές ποσότητες για να διατηρηθούν αναλλοίωτα η γεύση, το άρωμα και το χρώμα του φρούτου γιατί δεν χρησιμοποιούμε πρόσθετα αρώματα, χρωστικές και συντηρητικά!

Μπορεί να δημιουργήσει μια διαφορετική γαστρονομική εμπειρία σε σαλάτες, τυριά, να καταναλωθεί στο πρωινό, σαν επιδόρπιο μαζί με γιαούρτι, , γλυκές παρασκευές κ.α.

Συστατικά:

Πορτοκάλι 60gr φρούτο και 40gr χυμό σταφύλι ανά 100gr μαρμελάδας.

Καθαρό βάρος 250gr

Το πορτοκάλι είναι πλούσια πηγή βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων.Είναι γνωστό για την περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, η οποία είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Περιέχει φλαβονόνες που διαθέτουν αντιφλεγμονώδη, αντιική και αντιμικροβιακή δράση.Περιέχει επίσης σάκχαρα, κάλιο, ασβέστιο, φώσφορο και βιταμίνη Α.